Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutssnö


Ledsna snöhögar
vita med svarta smutsstråk
första vårtecknen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-18 12:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra beskrivet!
2015-01-21

  Anya VIP
Härligt med vårtecken även om det sär smutset inte är speciellt trevligt. På tre rader målar du så mycket. Både skeende utanpå och inuti.
2015-01-21

    ej medlem längre
Ja, vårtecken säger jag inte nej till nu Gunnel :) Mysig formulering också!
2015-01-21

  Cathrin M
Fin vändning från ledsna snöhögar till hopp.
2015-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Otrolig fin haiku! Den upplevs hoppfull och vacker "vita med svarta smutsstråk"
2015-01-19

    Birgersdotter VIP
Föraning av våren
2015-01-18

  Linda CH VIP
Fin haiku med smak av våren.
2015-01-18

  RitaBrunner
Väl förmedlat i haikuform!
2015-01-18

    ej medlem längre
Fin haiku i vårens tecken. Men det blir nog kallare!
2015-01-18

    Lena Söderkvist VIP
Våren kommer i mitten på januari. Det känns inte helt rätt. Men din observation stämmer.
2015-01-18

  Teresia Ridell
Så fint, hur du får det något mindre vackert (smutsig snöhögar)till något ljuvligt (våren) i så få ord, med stor känsla. !
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP