Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smuts

jag ber dej följa med mej hem
trots att jag inte vill
jag gör vad som helst för att slippa vara ensam inatt
och du ber mej slå dej på käften
först med handflatan
sedan knytnäven
och jag gör det
trots att jag inte vill
jag gör vad som helst för att känna mej värdefull inatt

du går direkt efter
tvättar dej snabbt och släcker lampan i hallen
smäller igen ytterdörren
och jag ligger på mage med huvudet ner i kudden
jag gör vad som helst för att få sluta andas inatt




Fri vers av insertnamehere
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-19 20:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj, jag kan knappt andas!
Säga att texten berör, känns för lite, den sliter sönder en. Bra skrivet!
2015-02-16

    Lena Söderkvist VIP
Kram!
2015-01-19

  Linnéa Sinéad
Denna gjorde väldigt ont. Alltså var den väldigt bra
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere