Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens vårgiv

Sångsvanar oräkneliga
ett par tranor på långa ben
tofsvipor med sina små skrik
så uppkäftigt svartvita de är
på tråden sågs en hoppfull stare
och där i toppen av en björk
en tjädertupp
och för att riktigt få mig att tro
på livets återkomst
rödhaken i en buske.

Allt detta förunnades mig
i dagens vårgiv.




Fri vers av Ingrid Nilsson
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-04-09 18:56



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Snacka om VÅREN alltså! Här är det en hel hög av de där jag fortfarande väntar på ska komma. Redan hos dig(!) ja då dröjer det nog inte länge!! *hoppar och dansar okontrollerat i våryra*
2006-04-09

  Bodil Sandberg VIP
Ja här kan man snacka VÅRDIKT!!!!!HELT UNDERBART POETAT!!!!
2006-04-09

  rebecca d
hm, härligt...ser det framför mig (o hör..:-))
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson