Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakna mig

Det finns en chans
Det finns en risk
Tar den
Och livet där det brinner

Eld och is
Skapar en sång på mina läppar
Som aldrig lämnar munnen

Tar en risk
Men vet konsekvenserna
Och ser vart havet för mig

Så får vi se vad den sjösjuka kaptenen gör på öppet hav

Sakna mig




Fri vers av Hecate
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-18 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate