Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omkring oss finns det, det obeskrivliga hatet... rädslan...


slutna ögon

med slutna ögon
runt halsen
så somnar han
med tystnande

andetag...






Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-18 19:45



Bookmark and Share


  walborg
Starkt
2015-02-22

    ej medlem längre
Starkt av få ord. Bra!
2015-01-26

  ia VIP
Få ord men som griper tag och stannar.
Riktigt bra.
2015-01-19

    ej medlem längre
Berörs av den nakna styrkan i dina ord.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric