Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag längtar dig

tankar bara
tankar
suger must ur
vardagen

musiken lindrar
spöken

som rör sig
i det blå

flyger stilla
över horisonten

den jag aldrig
kan nå

sömnen vilar
oron
hoppas önskar
mörkret

kom snart
jag längtar
dig min vila




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-18 23:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligt fina ord i ljuvt mönster... Pausering med ett flöde som når in!
2016-04-19

  Lars Hedlin
Så stark i känsla! kram
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington