Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte här, utan där!

En Englands resenär i Skara
tar fars bil övningskör bara...
-Du har ju körkort!!!
-I London går det fort
vill ju helst där vänstertrafik klara...








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-19 23:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag fattar inget, i Sverige körs det ju på höger sida, oräknat alla dikeskörningar och olyckliga som kommit över på fel sida av vägen.
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt