Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kan ingen stå!

En liten grabben ifrån När
kom hem med en hund bara så där...
Den han bara fann!
Var då, sa mor minsann...
Hemlös ju, utanför en affär!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 23:40



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt fyndigt
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Bra att hitta en hund
ifrån Fjärran.
2015-01-20

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-01-20

    ej medlem längre
Fyndig :)
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt