Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka

 

Att se de där människorna 
som befolkade
och veta att de är borta




Fri vers av Lilla My* VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-20 00:07



Bookmark and Share


  Glöden VIP
Snyggt och finurligt skrivet. Vars tog mänskligheten vägen?

2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My*
Lilla My* VIP