Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inexakt

En bargäst på puben "God Jakt"
sa: - Musik får statyn gå i takt!
Den rör sig med stil
tänk om den e´fragil...
-E´du full, det är ju vår dörrvakt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-20 00:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Roligt framfört!
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Är den fragil
gäller det att
vara trankil!

* GRATTIS till Correnpubliceringen!
Finns dikten här på sajten? *
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Där fick du till det!
Bravo
2015-01-20

    ej medlem längre
Hihi :)
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt