Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra - lyssna





Varningsklockan ringde

hörde

men lyssnade inte



Det borde jag ha gjort

förändrade mitt liv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-20 09:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2015-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
Man lär sej förhoppningsvis av misstagen...
2015-01-22

    ej medlem längre
Ja så kan det vara tyvärr,
inte alltid vi kan relatera faran
2015-01-21

  Connie
Så igenkännande! Vi har svårt att lita på vår egen intuition eftersom det finns så många andra röster som talar inom oss också! Det gäller att vara lyhörd och lära oss skilja ut vår egen bland alla!

2015-01-21

  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-01-20

  Palett
Tänkvärd text om intuition.
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Bra uttryckt.
2015-01-20

    ej medlem längre
Tänkvärd symbolik.
2015-01-20

  Respons VIP
Erfarenhetsspråk.
2015-01-20

  Stefan Albrektsson
Ja, det gäller att vara lyhörd för signalerna... lita till intuitionen. Tänkvärt.
2015-01-20

    ej medlem längre
Ibland kommer förändringarna oinbjudna på gott och på ont.
Men vi lär oss hela tiden. Förhoppningsvis.

2015-01-20

  louisegirl
Ja så kan det vara, man lyssnar inte <3
Bra skrivet!
2015-01-20

  Ingrid Trolle
När man hör alla klockor
ringa vill man inte lyssna
för man vill ju så väl och
tror inte riktigt på signalerna
2015-01-20

  Lars Hedlin
Bra framfört...Ibland så har man just den känslan!
2015-01-20

  Anya VIP
Jaa den där klockan...den är trasig för mig. Ringer när den inte ska och är tyst när den borde ringa. Bra symbolik här.
2015-01-20

  Rise Little One
Ja, det borde jag ha gjort med ... nästa gång är man väl förberedd då!
2015-01-20

  Cathrin M
Jättefint - så mycket sagt i några få rader.
2015-01-20

  Ljusletaren
Nästa gång så hör du kanske bättre?!?!
/kram
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP