Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i dig

Förbjuden kärlek
sliter itu min själ,
där jag är förlorad
för evigt
i dina ögons djup.

Är detta himmel
eller avgrund?
Det spelar ingen roll,
när lika trollbunden jag är,
utan början,
utan slut.

Blodet brinner av begär,
av längtan
efter din beröring.
Men bara vindens smekning
når min kind.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-01-20 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag gillar. Din känsla å sikt bländar å inspirerar....
2015-02-19

  Linda CH VIP
Passionerat och vackert!
2015-01-26

  Håkan Barck

Poesi av äkta guld.
2015-01-24

  bittemi VIP
En fin text som berör
2015-01-23

  Lena Själsöga Keijser
vackert berörande
i saknad


2015-01-22

  bumerang
I "bara vindens smekning
når min kind" ligger vemodet,
under längtans passion.
Texten är helt underbart
igenkännande.
Fin!
2015-01-21

    ej medlem längre
En stark och mycket fin text.
2015-01-21

  Connie
Starkt passion lyser igen denna underbara text! Så igenkännande!
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan och saknad!
2015-01-20

  Winterbane
Fin och ett bra sätt att förmedla en svårfångad känsla :)
2015-01-20

  Lars Hedlin
Starkt och ömt poeterat med stor innerlig känsla :)
2015-01-20

    ej medlem längre
Så fint skrivet om en längtan som begär mer..
2015-01-20

    ej medlem längre
Förbjuden kärlek, förbjuden passion.. den borde aldrig vara förbjuden, alltid öppen att bejakas.. Fin, stark text!!!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP