Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubrik från dagens Metro


Vässa ditt CV

10 snabba tips  för att enkelt vässa ditt CV

 

Ja det är ju viktigt

att vässa sitt CV;

om det har blivit

lite gammalt

och trubbigt.

Och viktigt

att vässa och visa

sin spetskompetens,

så att den glimmar

som kallt stål

i strålkastarens

ljus.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-20 12:18



Bookmark and Share


  Connie
Det närmaste jag kommer perfektion är när jag ska fylla i en platsansökan ;)
2015-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skrivet av dig!
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP