Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironisk betraktelse över en dag i januaris passgångartunnel.


Soffliggaren

Självsäker som en ny utegrill ... Livet är sömnigt under viljans rörelser bara ett gluttande mot nödutgången hela dagen lång. Sömnig av sömn. Slipas till ett klot känner klotet teckna inuti. Vill ha det runda som glider undan sluter sig kring en snattad vårkänsla. Vill ha knoppar och giftfria maträtter och fred på jorden. Nu ! Och kan någon bara va snäll å skriva om vår gemensamma världs historia så jag kan se mig om utan denna brist på respekt.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-20 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP