Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak men nytt namn...

Det heter ej ölmage mer
utan "beer in box" det rätt bild ger!
Kaggen överst så
under sen kranen då
ja nederst där ju viss tappning sker!










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-20 19:59



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja du fick till det så bra, hurra!
2015-01-22

    Dan Myrbeck
Hoppas det är
av bra årgång....
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Där fick du till det!
2015-01-21

  Lars Hedlin
JAPP EXACT JUST SÅ! .........;)
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt