Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glänsande fjädrar

och det hände sig på den tiden
när the moustachman wheelade och dealade
och det var curfew efter solnedgång
och vi satt på den nedsläckta balcony
såg månen över the harbour vi talade om beaufort
medan du spelade acid jazz lite lågt
saknar vissa tillfällen
när vinden vänder i gränden
några fåglar har för glänsande fjädrar




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-20 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP