Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplexitetens hierarki

"No voice, no hand of human source
Can reach me in this place
Though fallen figures closely passes
And invites me into somber dance...
This somber dance!"

Mörkret är här av den djupaste svärtan,
alla demoner är här nu och de har full kontroll.
Komplexiteten av denna kaosartade hierarki är oändlig,
viskandet av orden "Det röda guldet" återkommer repetitivt
samtidigt som jag hör multipla skrin i bakgrunden.

Jag dansar med djävulen; och det är bara början.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid