Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is (som i fruset vatten)

vinter; pennorna
fastfrusna som vassruggar
isen knakar; ord!




Fri vers av Virtute
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute