Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven medan jag ännu minns den


Glömskan

Glömskan är som en spegel
det inte går
att spegla sig i.
Bara en blank yta.
Om ens det.

 

 

 

 

Eller är det en grå liten traktor som plöjer i hjärnbarken.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-21 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP