Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I andras händer





Hon var som ett instrument

Andra bestämde takt och ton



Tänker på henne ibland




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-01-21 10:07



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag ser alfahannens framfart bakom henne.
2015-02-07

  Alicia Stenfors
Varje har sitt sätt
2015-01-25

  Connie
Det är rätt illa ställd i världen! Man slår med ena handen och smeker med den andra!
2015-01-24

  ResenärGenomLivet VIP
En välkänd känsla...det är inte alltid man får bestämma själv...
2015-01-22

    ej medlem längre
Får en känsla av att du/denne någon lämnade instrumentet bakom sig och vågade vara sig själv..
2015-01-22

    ej medlem längre
Smart text.
2015-01-22

    ej medlem längre
Så vanligt, så vanligt. Skarp insikt.
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Gripande och
tragiskt
2015-01-21

  Federico Romano
Någon mindes henne ibland, tänker jag..
2015-01-21

  ULJO
Många har det så ingen egen identitet. Det är tragiskt
2015-01-21

  Maj-Lis VIP
Måste ha varit svårt
2015-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt berörande! Undrar hur denna medmänniska mår inombords.
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1614636

2015-01-21

  Anya VIP
Så talande om en utsatt människa. Bra! Sista raden öppnar för medmänsklighet.
2015-01-21

  Stefan Höglund
Tyvärr finns det många sådana.
2015-01-21

  Onomatoprofet VIP
hon skulle också kunna vara en hel nation...
2015-01-21

    ej medlem längre
Ett vilset sökande av en ensam människa. Sorgligt.
2015-01-21

  Angel of love
Berörande text.
2015-01-21

  Ljusletaren
Utan ord/ kram
2015-01-21

  louisegirl
Känner igen, lite grann i mig själv
Mycket bra förmedlat!
2015-01-21

  Rise Little One
Ibland är man i andras händer helt frivilligt... Så dumt kan man vara när man tänkt efter... Mycket bra text att ta till sig.
2015-01-21

  i af apa
mikro Kosmos
i makro,
så bra...!
2015-01-21

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-01-21

    ej medlem längre
Den grep inom ...
innan var jag en " hon "
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP