Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min räddare





Undrar
var du


är
gör



För dig
gjorde jag



allt



lite mer
än jag



borde



jag vet




för dig
min


räddare
i nöden




Jag gav
du tog





allt



av mitt




liv












Fri vers av sommarmoln
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-21 10:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Känns igen...mycket fint.
2015-01-21

    ej medlem längre
Ord som känslorna berörs av.
2015-01-21

    ej medlem längre
berörande..
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln