Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2001


Förlåt




Förlåt mig
jag glömde


vem jag


var


Förlorade
alla små


detaljer
på vägen


hem inatt




Bortblåsta
i januariblåsten


den du
fastnade för


för längesen




förlåt
du är




mitt allt




Fri vers av sommarmoln
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-21 16:04



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Det viktigaste ordet vi människor har... Vackert så...
2015-01-22

  träsnidaren
Underbart förmedlat.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln