Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfall

Mitt infall får ett utfall
i form av dikt.
Då diktar jag slikt:
Arkaismer flödar och dödar inspirationen,
triggar transpirationen,
och får damer på fall.
Det är mitt kall. Utfall. Infall. Vattenfall.
Och jag flyter med orden.




Fri vers av Janjohan
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan