Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal söndervittrad och rostad kärlek

Ord nedtvingade, bekämpade och böjda för min vilja.
Samlade uttryck och verbala erövringar.
På toppen och överblickande över skapelsen.

Du är styrkan och vägen
Du är dit kompassen peka
Du är ängeln i rummet
Du har mitt hjärta – det kan jag inte neka!




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2015-01-21 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP