Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravöl till livets soundtrack

Nostalgi får aldrig själen fri
Vandrandes längs minnenas horisont
Gnolandes på livets soundtrack

Skimmer utan dimmer
Bländad av en bottenlös sjö
En idé tänd i glödlampans brus

Eufori kedjad i maskineri
Buteljerat lyckorus serverat i ett krus
Höjandes gravölens skål




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP