Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ser bilder hela tiden. de flesta hinner jag aldrig måla.


barnkvinnan

Ser gardiner vita i spets som ett litet hus av spets.
Hon sticker upp rakt ur huset. Det är som att de små gardinerna inte räcker till att gömma den här kvinnan.
Jordinpackad står hon som en obelisk och luktar jord gödsel och maskar.
Det är som att huset blivit för litet.
Långsamt berättar hon sig ned i storlek med en mjuk röst.
Så lustigt det ser ut när hon krymper.
Blir barn för att minnas hur man tröstar och lagar ett slott.
Såg huset lysa i ögonvrån.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 14:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP