Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda krafter rensar träsket

Mycket händer bakom fasader
mer än någon kan ana & tro
goda krafter rensar träsket
där mörka krafter gillar bo

Massor av människor räddats
äntligen är deras helvete slut
så många små barn som hållits fången
hemska berättelser kommit ut

Allför många har hittats döda
hemska saker i deras spår
mycket kommer nu upp till ytan
som har pågått i många år

Hela världen är i gungning
arresteringar på löpande band
sanningen vill segra var så säker
lögnen sjunker som timglas sand

Evil people fått möta motstånd
de hatar allt vad godhet är
gillar konflikter mellan människor
förstöra liv på jorden här

Djupa träsket rensas ordenligt
tagit tid att ta sig dit ner
plocka bort alla hemska typer
de vill man inte se nått mer








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-26 18:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen.
2021-05-27

  Monica Lindgren
Mycket bra dikt, även rimmen. Ja, hoppas verkligen, att de goda krafterna segrar till slut. Vi måste ju hoppas, eller
hur? Annars blir allt svart!
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP