Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt

Livet är en gåva motherfuckers
sade pastor pistage
och moonwalkade sick sack mellan döingarna




Övriga genrer (Aforism) av Kaptenlöjtnant
Läst 438 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-22 11:08



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wowie!! Hes back!! En svensk tiger goes Tarantino:))) underbart!!!
2015-02-06

  Carina Bendix
Hahaha, pastor pistage.. ;)
2015-01-23

    skamfilad
superälskar denna
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant