Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen ur djupet


Lyssnar noga inåt
Lyssnar efter ett efterlängtat svar.
svävande i en återvändsgränd.......
Förhoppningens glöd, bortom tärt inre,
räddningen ur djupet, låt mig andas där.




Fri vers av Håkan Barck
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-22 16:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En djup och tänkvärd dikt
om att söka inre vägledning!
Fin!
2015-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar längtan och saknad!
Bra skrivet.
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck