Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad döljer hon bakom masken

och när hon gapade
då, då blev jag arg
men jag skyddade
höjde mig gard
för jag visste vad som skulle komma
inte ett enda ord skulle komma ut
hon skulle bara gå förbi
titta ner i marken
glo upp i himlen
hon var så nöjd över att kunna göra saker utan ord
att kunna släppa en missil bara centimeter ifrån
så nöjd när hon förstört ett land
ett ekosystem
hela biosfären hade rubbats
och jävlar vad hon var nöjd
nu när hos spottat på den sista flugan
dödat det enda rådjuret
trampat sönder den sista masken




Fri vers av altruistisk
Läst 201 gånger
Publicerad 2015-01-22 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk