Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK FÖR DET VA.

NI ÄR FÖRMÅNGA
NI ANDAS UT FÖRMYCKET KOLDIOXID
JAG BEHÖVER SYRE
INTE MASSA SOT
JAG BEHÖVER FÅ VA REN
JAG BEHÖVER FÅ SLÅSS
JAG BEHÖVER OCH BLOD
JAG BEHÖVER OCKSÅ ANDAS

MEN VAD SKA JAG LEVA PÅ
NÄR NI HAR TAGIT ALLT
VAD SKA JAG ROA MIG MED
NÄR NI HAR SOTAT NED ALLT JAG ÄGDE
VAD TÄNKTE NI ATT JAG SKULLE FÅ NÖJA MIG MED
SOLJUS?
ATT JAG SKULLE LEVA PER AUTOMATIK
ATT INGEN SKULLE PRATA MED MIG
ATT INGEN SKULLE STOPPA OM MIG UNDER TÄCKEN

JAG BEHÖVER FÅ VA REN
JAG BEHÖVER FÅ SLÅSS
JAG BEHÖVER OCH BLOD
JAG BEHÖVER OCKSÅ ANDAS
JAG BEHÖVER OCKSÅ SYRE JAG VILL OCKSÅ ANDAS
JAG VILL OCKSÅ FÅ TA PLATS
JAG VILL EXPANDERA
EXPLODER
NI ÄR FÖRLITE




Fri vers av altruistisk
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-22 21:34



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Det känns som när jag läser det här poemet gång på gång, som OM polletten till sist ramlar ner. Den förklarar många av Dina andra poem.
De som söndrat, sotat ner. De som ville ta Din luft. De är De RIKTIGA förlorarna! Våga ta plats. Andas IGEN och igen.
Du är vingklippt, ja, men tillåt Dig att läka, och att Du får nya fjädrar såsom örnen! Välsignelse och glädje över Dig och Ditt liv! Nu får upprättelsen komma! Lyssna! Vinden är på väg!
Applåder o Bo-Märke
Take care Karl-Bo
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk