Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ev vision, ett hopp, en psalm?


En allomfattande skönhet kommer.

Skogar att andas
hav att simma
sol att värma
människor att älska.

En ömhet så len
att dimman känns hård.

En allomfattande skönhet
som ingen kan stå emot.

Ingen förmår
ingen vill ens försöka
rubba denna harmoni
Vi så länge längtat till.

Trygghet, glädje, leenden, skratt
vart vi går.
Vi visste det !

De gamla tillvaron
med avund, hat och våld
kunde inte vara i oändlighet.

Hit skulle vi
här är vi nu! ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 21:49

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram