Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett citat

Det faller snö
ospårad mjuk glömska
osynliga kemikalier
penetrerar samhällskroppen
olyckliga omständigheter
och långa tåg av längtan
tar oss från arbetspass till arbetspass
det är alldeles för sent
Sleepy John Estes blinkar till mig
genom det atmosfäriska nedfallet
tjena kompis, I need more
though it´s harmed many men
that´s the reason I´m gonna make a change
gör mig en tjänst och låt min röst
försvinna ljudlöst i strandkantens skum





Fri vers av svernbygrabben VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP