Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Jag sitter mellan fyra väggar mitt ute på en ocean

Jag är i gränslandet mellan total genialitet och total förvirring

Jag är rösten utan resonans, den som skär genom tystnaden utan gensvar - skämtet ingen skrattade åt

Jag är förnedringen, blixtförälskelserna, de ledsna låtarna, de fula dansstegen, jag är cykelolyckan och cyklohexenolyckan och hålet på knät

Jag är timman när gatljusen fortfarande är på trots att det är ljust ute


Jag är.




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-23 00:09



Bookmark and Share


  Tarantaran
jag kommer osökt
att tänka på ingredienser
i McDonalds pommes frites
med 18 kemiska / organiska
substanser i
och potatis underst

men det fanns / är
potatis i dem
vilket nu är
bevisat
du verkar ha vänt
på dygnet, det går
att vända igen
och igen...:)
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek