Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid första anblicken






Man ser ett ansikte

men inte människan bakom




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-23 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det tar tid att lära känna en människa...sant...
2015-01-28

    Birgersdotter VIP
Så sant
2015-01-27

    Lena Söderkvist VIP
Helt sant.
2015-01-26

  Alicia Stenfors
Så sant.
2015-01-25

  Håkan Barck

Så sant!
Klockrent!


2015-01-23

  Marianne Räf
Henne kan man kanske
nå med tanken...
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Men man TROR sig se mer än man gör. Undersökningar visar att vi på bara en sekund bildar oss en uppfattning!
2015-01-23

  louisegirl
Så sant så..
Det tar ett tag, innan man ser innehållet <3
Bra förmedlat!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Känslan innan seendet!
2015-01-23

    ej medlem längre
Klockrent!
2015-01-23

  ULJO
Ett formidabelt uttryck
2015-01-23

  Respons VIP
Nej det kan ju vara en stor skillnad mellan yttre sken och inre gestalt. Tankeväckande dikt!
2015-01-23

  Rise Little One
Det är alltid spännande att lära känna människan bakom. Inte bara ett ansikte.
2015-01-23

    ej medlem längre
Nej det är så sant....bakom en leende fasad kan döljas svåra sorger. Man ska inte bedöma en människas handlingar om man inte vet vad som orsakar dem.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP