Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterpromenad

vem är jag?
ingen vet
kransen på en skidstav
vem har valt min plats?
vem släppte fram spetsen på min skidstav
inte vet jag?




Fri vers av Kjell Damstedt
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-23 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Damstedt