Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du, bara du...


Tusen stjärnor

Tusen stjärnor
glittrar
i dina ögons djup,
likt ett diamantbestrött
mörkt hav.
Och jag är lika fast i dig
som ett skepp
i vinterstorm,
utan möjlighet
att nå hamn.
Bara vinden,
vågorna
och du
existerar i detta nu.
Allting annat
är en avlägsen verklighet
så fjärran
i tid och rum.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-01-23 15:10



Bookmark and Share


  Zandor
lysande....
2016-05-02

  Ollle
nu vill jag med vara kär...... bra skrivet
2015-07-16

  Connie
Ljuvligt vacker!
2015-02-22

    ej medlem längre
Vackert, med fin känsla...
2015-02-19

  Alysse VIP
Så fint skrivet! Orden i dina texter är så fyllda av känslor som man riktigt tar till sig till hjärtat. Vackert och härligt!
2015-01-28

  amanda_panda
Otroligt vackert skrivet! :)
2015-01-27

  Håkan Barck

Kärleksdikten är ljuvlig!
Ett givet bokmärke!
Poesi av äkta guld!
2015-01-27

    ej medlem längre
Underbart vacker kärlek vilar i dina fina ord..
2015-01-24

  louisegirl
Så fin hyllning..
2015-01-23

  Björn Björkegren/Blue Bear
L'amour!!!
2015-01-23

    ej medlem längre
Mycket fint och skickligt skriven.
2015-01-23

  Henning Hson
Du målar tavlor med dina texter...:)
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Vacker hyllning!
2015-01-23

    ej medlem längre
Makalöst vackert.
2015-01-23

    ej medlem längre
Bravo! Du berör elementen..på ett nyanserat och vackert sätt!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Underbart diktat! ;)
2015-01-23

    Lars J
Vilken fin kärleksdikt till någon lycklig man :-)
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP