Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döljer som snö

Hela trakten är lagd under vinterns vänliga välde. Ge oss ett dunkel som förlåter som döljer som snö sa vi. Och vi log när vi blev bönhörda.

Det finns hat och haverikommissioner, det finns attacker i smyg. Det finns brist och längtan, det är sant. Här är allt täckt av ljust vitt, utom några föremål och byggnader, ankrade i sin mark, en inverterad natt är det.

De flesta av oss är dygnsvilla för vi vet aldrig i förväg när dagen och natten byter plats.




Fri vers av Oladju2
Läst 435 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-23 15:35



Bookmark and Share


  Nanna X
vackert och svårt.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Oladju2