Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vackert

Fantastiskt vackert 

du utsänder din låga

så poetsisk 

 

Och nästan ändå nästan en plåga

för dina ord närmar sig mitt hjärta 

och ger mig lite smått plågsam smärta 

 

inte livsfarligt 

men småsamt gott

att livet mitt

inte är helt förgått

 




Fri vers av Cris
Läst 462 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-01-24 00:16



Bookmark and Share


  Bossewi
Jättefint. Bra fångat och finstämt.
2015-03-06

    ej medlem längre
Ljuv poesi om poesi <3
2015-01-30

  Fredrik P. VIP

Vackert om saknad och längtan!
"för dina ord närmar sig mitt hjärta"
2015-01-24

  Eva Langrath VIP
Fin vilar mig i de lågmälda orden
2015-01-24

  den nakna poeten
vilken skör vacker dikt den känns från ditt hjärta för den träffar mitt och säkert andra som mitt fylls vi av glädjen i din kärleksrad så ömt och vackert beskrivet med få nätta ord som beskriver kärlek utan botten eller tak BRAVO !!!
2015-01-24

  Björn Björkegren/Blue Bear
Fin-fin!
2015-01-24

  Quasimodo
En fin hyllning till livet för både det som gör gott och ger smärta!
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris