Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en känsla, inget annat


inlåst

Jag känner mig inlåst. Inlåst i mig själv.
Vet inte vart jag vill ta vägen eller om
jag vill existera. Vet inte om jag vill fly
eller om jag vill stanna kvar.

Vandrar i ospårad terräng, från öst
till väst. Från sjö till hav och berg till
dal.

Känner mig i vägen. I vägen för luften
som krockar mot mig. I vägen för orden
som bryter mot mig: i vägen. I vägen
för dem som ser mig.






Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-26 11:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Känner igen mig, talande beskrivning!
2015-02-01

  Teresia Ridell
Stark igenkänningskänsla, bra förmedlat!
2015-01-27

  Skymning Blå VIP
Bra känsla i texten.

"Vandrar i ospårad terräng, från öst
till väst. Från sjö till hav och berg till
dal."
ger en "platskänsla" som jag tycker är bra.
2015-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Känns igen!
Bra förmedlat.
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk