Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte bli som dom

Jag vill inte va som dom
Dom som alltid följer järnvägen

Jag vill inte se ut som dom
som går till H & M varje vecka

Jag vill inte slitas sönder av droger
Vill inte nötas av sprit

***

Jag vill inte bli som dom
som inte kan stå för sina ord

Vill inte bli behandlad av dom
som bara trycker ner
å jag vill inte leva som dom
som egentligen inte har något liv.

***

Men jag tycks följa någon otursspårad
gång, där tårar briserar likt regn
mot en granithäll.




Prosa av tony björk
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-24 10:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text med djupt innehåll!
2015-01-24

  tony björk
tack Dikter för livet.
2015-01-24

    ej medlem längre
En grymt trevlig upplevelse att läsa denna din text.
Avslutningen magnifik.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk