Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag nafsa på dig får du piska mig.

Jag smeker
och du vill
att jag piskar
Jag skriker
och du vill
att jag viskar
Du biter
jag stönar
Du hatar
jag älskar
Lycka, smärta,
glöd, njutning
ord och droppar
Det rinner ur oss
i Kärlekens raseri.
Bara två ess i leken
allt eller inget
Lämnar jag dig
så dödar du mig
Lämnar du mig
så dör jag ändå
Bara vi,
för alltid
Kom, kom,
rasa med mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Blodröd ros
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-24 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodröd ros
Blodröd ros