Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel på väggen där...

Spegeln sägs inte ljuga då
men en sorts tröst ger den mig ändå
håller sig för flin
visar upp en god min
den skrattar inte ut mig direkt så...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-24 14:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske visar sådant tal
en alltid är redo för en bal
samt att en alltid duger
även då en för sig ljuger
tänk att slippa göra val
2015-01-25

  Lars Hedlin
Brilljant!
2015-01-25

  ULJO
Lysande
2015-01-24

    ej medlem längre
Smart & fyndig!
2015-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt