Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens guldfiskskål

Parallella passager
utan kontakt med varandra
löper längs med väven

bara en enögd katt
kilar genom hålen
mellan maskorna

om detta är
mänskligheten
ovetandes

bara jag som ser

ty jag är guldfisken i
kattens guldfiskskål




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-26 00:36



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Jättefin!
Grattis till
utnämningen
2015-02-01

  Nanna X
jag känner igen känslan. kanske simmar vi alla i varsin skål, bevakad av varsin katt...
2015-01-26

  ULJO
Strålande framfört
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP