Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt

Jag är stolt över mitt uttryck.
Jag måste inte vara den min omgivning
Intalar mig att jag är
Jag kan vara någon annan.
Jag vågar vara någonting annat.
Mitt eget livsval kan räcka hur långt som helst.
Frigörelse
Befrielse
Jag törs visa mig och spränga gränser.
I tro och tillit att du går bredvid mig.




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-25 01:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att duga som man är!
2015-01-25

  Chawa VIP
Ord som andas befriande tillit och glädje i vetskap om etthet med Kärleken... Mycket fint diktat!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg