Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småprat

Jultomten står vid tv:n ganska ful tycker jag väldigt fin tycker mormor.
- Den här tomten tog tid att göra. Titta på händerna säger mormor.
Händerna är gjorda av plast konstaterar jag.
- Ja vad fina säger jag.
-Luvan är också så fin och lyktan han håller är väl fantastisk säger mormor.
-Ja mormor den här tomten är den finaste jag sett säger jag.
-Tänk att jag inte kan minnas vem som jag fick den av säger mormor och ser ut genom fönstret som om hon skulle få syn på tomtens skapare.
- Han ska packas i lådan där och elljusstakarna ska ligga ovanpå. Kan du slå in allt i tidningspapper är du snäll.
-Ok kan jag ta den här tidningen ?
-Ja ta Kulturdelen men lämna kvar tv-programmen och korsordet
Jag börjar riva papper och packa in. Efter en stund blir jag tveksam eftersom mormor ofta säger tvärtom mot vad hon menar.
-Menar du verkligen att jag ska slå in tomten i Kulturdelen?
-Nej den ska du spara sa jag ju.
Till slut är tomten inslagen i rätt tidningsdel och mormor är nöjd. Det ska få ta sin tid när man packar in en 90 årings julsaker.




Övriga genrer (Kåseri) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-25 09:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

2015-01-25

  i af apa
riktigt
bra!!
2015-01-25

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP