Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skisser av dig



Fångar
dina



tankar



vackra ord
komplimanger


låter
de fastna


på mina
skisser



där de kan
vila tryggt


föralltid

även
om du




försvinner




Fri vers av sommarmoln
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-25 10:23



Bookmark and Share


  Engel
Vackert om kärleken...
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln