Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten ute och går

släpp ingen jävel
över bron!
för nu
går

Hemligheten
sin väg

 

över den,
går

hela vägen
obekymrad,
obehindrad

av krafter
som möter,

av utsikter
om hur stranden
därborta

ter sig


bara litar på

att brofästena håller

för den oförvägnes
väg  över, ut
mot det okända

 

2015-01-25  14:42

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Minkki VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-25 13:48



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Spännande och originellt.
2015-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2015-01-25

  walborg
Den "oförvägna hemligheter ute och går" - vilken härlig bild av tillit och frimodighet
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP