Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller att hänga med!

Son vill se bollarna i havet!
Far kör till strand! Sen gick allt galet!
Kom dit! Son skrek så!
Far sa, vad är fel då...
Ej IKEA! Där är bollhavet..




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-25 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt