Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var 4 eller 5 år!

På äng syns par på varann "klämma"
min tös gick dit sa med en hög stämma:
-Varför ligga här!
Ej nå´t svar, fick hon där.
Då sa hon: -Har ni ingen säng hemma?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-25 20:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra poäng
på äng!
2015-01-26

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt **Jätte*Rolig
Av Barn får man
veta Sanningen*/Kram
2015-01-26

  Lars Hedlin
Gillar! Skoj och härligt framförd!
2015-01-26

  träsnidaren
Haha! Idag behövde jag muntras upp och det gör verkligen din härliga limeric. Kul!
2015-01-25

  ULJO
Den var bra den
2015-01-25

  Michaela Dutius
Synd att vi inte behåller den rakheten!
2015-01-25

  Maria Sundelius
Haha! En befogad fråga! :-)

2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt